În curs de procesare

Intrebari Frecvente

1. Care este programul de lucru al librariei dvs.?

Libraria pentru Limbi Straine Carti-dictionare.ro este deschisa vizitatorilor si cumparatorilor NON-STOP, de Luni pana Duminica. Puteti intra la orice ora, de oriunde v-ati afla pentru a comanda carti, certificate cadou sau efectua recomandari si recenzii.

Comenzile dvs. vor fi preluate, procesate si expediate de catre operatorii nostri in intervalul orar 9-18, de Luni-Vineri. In acest interval putem primi comenzi telefonice, procesam comenzile primite online sau prin e-mail, pregatim si expediem coletele.

2. Ce modalitati de a efectua o comanda am la dispozitie?

Carti-dictionare.ro va pune la dispozitie 3 modalitati principale de comanda, astfel incat atat cei familiarizati cu librariile virtuale cat si cei mai putin familiarizati cu acestea, sa poata sa plaseze comenzi usor si rapid:

a) Comanda telefonica - Apelati la 0731.015.327 pentru a plasa o comanda telefonica. Va recomandam ca, inainte de a plasa o comanda telefonica, sa studiati oferta de produse afisata pe site-ul nostru.

b) Comanda prin e-mail - Trimiteti un email la librarie@novacrin.ro pentru a plasa o comanda. Va recomandam si in acest caz ca, inainte de a transmite o comanda pe email, sa studiati oferta de produse afisata pe site-ul nostru.

c) Comanda online - cu ajutorul cosului de cumparaturi - Este modalitatea cea mai frecventa si recomandata pentru a plasa comenzi in magazinele virtuale. Aceasta modalitate este extrem de simpla si totodata utila pentru client. Carti-dictionare.ro are un cos de cumparaturi eficient si usor de utilizat.

3. Cum voi primi produsele comandate?

Produsele comandate se livreaza direct la domiciliul/sediul dvs. in toata tara si in strainatate exclusiv prin curier rapid.

Livrarile in tara se fac de regula prin Fan Curier. Durata de livrare este de 24 h.

Livrarile in strainatate se fac de regula prin UPS. Durata de livrare este de 24-28 h.

4. Ce sunt voucherele sau certificatele cadou (cupoane de reduceri)?

Voucherele (in engl.) sau certificatele cadou sau cupoanele de reduceri sunt niste cupoane cu serie unica ce pot fi achizitionate anticipat la o anumita valoare (in lei) pentru a efectua cumparaturi in viitor de pe carti-dictionare.ro.

Aceste cupoane sunt achizitionate de regula pentru a fi daruite unei alte persoane, ca un cadou. Daca nu stiti exact ce produs ar prefera persoana X dar doriti sa-i faceti un cadou, puteti sa achizitionati un certificat cadou la o valoare predeterminata sau la valoare specificata de dvs., pe care ulterior, persoana X il va putea utiliza pe site-ul nostru pentru a-si reduce total sau partial factura la cumparaturi.

Aceste certificate cadou pot fi trimise beneficiarului pe email (varianta recomandata) sau prin posta.

5. Ce este si cum utilizez lista de preferinte?

Daca va plimbati prin magazin si vedeti cateva produse care v-ar tenta sa le cumparati dar nu sunteti 100% sigur ca va ajung banii sau ca produsul este exact ceea ce cautati, de regula il notati pe o lista si treceti mai departe. Aceasta lista se numeste Lista de preferinte. Ea va ajuta sa va reamintiti cu usurinta produsele care v-au atras atentia la un moment dat si, la sfarsitul pelerinajului dvs. prin magazin, puteti decide sau nu, de a le adauga in cosul de cumparaturi.

Avantajul principal al acestei liste de preferinte online este ca nu trebuie sa mergeti din nou la standul de produse unde ati vazut produsul pentru prima oara, nu trebuie sa-l cautati din nou in lista cu produse si sa repetati acest proces pentru fiecare produs in parte. Pur si simplu, il luati de pe lista de preferinte si il adaugati in cosul de cumparaturi, cu un singur click.

6. Ce sunt punctele de loialitate si cum le pot utiliza?

Punctele de loialitate sunt puncte pe care SC Novacrin SRL le poate acorda cumparatorilor care si-au creat un cont pe Carti-dictionare.ro, la achizitionarea unor produse sau servicii.

Acordarea acestor puncte este optionala si nu obligatorie pentru SC Novacrin SRL, aceasta fiind o metoda de fidelizare a clientilor sai.

Pretul fiecarui produs poate fi afisat atat in lei cat si in puncte, in functie de un algoritm care este in totalitate la latitudinea vanzatorului.

Sa zicem ca pretul unui produs este de 20 lei. Vanzatorul poate stabili in urma unui algoritm, ca pretul in puncte al produsului de este, sa zicem, de 20 de puncte. De asemenea, vanzatorul poate stabili ca, la achizitionarea produsului, cumparatorul care detine un cont de utilizator pe site-ul Carti-dictionare.ro sa primeasca un bonus fix sau ca procent din valoarea produsului in puncte.

Acest bonus transformat in puncte de loialitate va putea fi utilizat ulterior de catre client pentru achizitionarea altor produse de pe site-ul nostru. Cumparatorul poate astfel, cu ajutorul punctelor de loialitate sa-si reduca total sau partial factura la cumparaturi.

Este atat de simplu sa cumperi de pe Carti-dictionare.ro!

 

Ai nevoie de o traducere autorizata?

www.eurotranslator.ro - Traduceri autorizate, legalizate, apostile, supralegalizari, interpretariat